9 Aralık 2009 Çarşamba

Kız buluşmaları forever :)


Kendi hemcinsleriyle çeşitli sebeplerle (haset, kıskançlık, yüzeysellik vb...) çok iyi anlaşamayıp erkeklerle daha rahat konekşın (?) kurduğunu ileri süren kadınlardan olmadım hiç. Nasıl daha iyi anlaşıyorlar bilmiyorum ki! Futbol hastası olmak, sürekli meme göt muhabbeti yapmak, duygulardan vs. hiç bahsetmemek bunun için gerekli altyapı olabilir belki? Evet süpper yüzeysel yaklaştım farkındayım. Ama kız muhabbetlerini hiçbir şeye değişmem!

Bu haftasonu eski işyerimden arkadaşım demek hafif kalıyor, çok sevdiğim kız arkadaş grubumla buluşacağım. Bir yenidoğan :)(twilight etkisi) vesilesiyle buluşacağız. Herkes artık farklı yerlerde ve kıtalarda çalışıp ikamet ettiği için çok sık biraraya gelemiyoruz, fakat her seferinde birkaçımızın hayatında köklü değişiklikler olmuş oluyor. Son havadisleri almak güzel olacak :)

Bu cumartesi maraton şeklinde beni bekliyor, yukarıdaki programa ilaveten en değerlilerimden birinin doğumgünü yemeği, sevdiğim başka bir tanesinin evlilik kutlaması var. Oradan da çıkınca belki İstanbul Tango okulunun yıldönümü kutlamasına geçer dans ederim, sabaha kadar sürecek nasıl olsa :) Geçen haftasonu yalnız ve mutsuz hissediyordum, bu hafta acısını fazlasıyla çıkaracağım gibi görünüyor :)