11 Eylül 2009 Cuma

Rüyada Madonna Görmek


Bugün rüyamda Madonna'yı gördüm. Uzuun bir rüyaydı ve uyandığımda her detayı hatırlıyordum. Bu rüya; ilkokul çağında Michael Jackson'la çatılarda dolaşarak hem dansedip hem dengede durmaya çalıştığımız rüya ve üniversite çağında Lenny Kravitz'in bana yazdığı ama herkese yazdığını öğrendiğim için yüz vermediğim rüya ile birlikte celebrity rüyaları kategorisinde ilk üçe girmeye hak kazandı :)

Madonna ile nasılsa kankayız ve ortamda Madonna ile samimi olmamı çok cool bulan ve kendi karizması puan kaybeden amatör müzisyen bir delikanlı var. Madonna ile tanışmasını sağladığım için bana minnettar olduğunu hissediyorum.

Madonna'nın üzerinde deri sahne kıyafetleri var. Beraber bir bahçeye iniyoruz, birazdan gidecek, veda zamanlarımız. O zamana kadar metanetini korumuş olan ben, tam gideceği sırada fan moduna giriyorum ve "N'ooolur kendine ait bir şey ver bana herhangi bir şey!" diyerek hafif bir histeri krizine tutuluyorum. Bileğine doladığı 3 küçük bandanadan yeşil renkli olanını ve karışık renkli olanını bana veriyor. Siyah olan 3.sünü bana verecek mi sabırsızlandığımı çaktırmamaya çalışarak bekliyorum (renkleri kafamda sonradan tamamlamış olabilirim). Bir süre sonra onu da veriyor.

Tam gitmeden önce demir çitlerle çevrili 2 m2 genişlinde bir alana bakarak, tanıdık birine rastlamışçasına gülerek konuşmaya başlıyor. Ne var orada diye soruyorum, dikkatli bakmamı söylüyor. Önce sarı ipek bir eşarp görüyorum havada sallanan, üstünde küçük kahve desenler var puantiye gibi. Arkasında belirsiz bir silüet görüyorum, sonra netleşiyor. Profilden eski Yunan ya da Mısır prenslerine benzeyen güzel bir erkek yüzü, fakat altalta iki burnu var. Vücudunun kalanı netleştikçe, Miyazaki'nin animasyonlarındaki ürkütücü fakat iyi niyetli yaratıklara benzediğini görüyorum. Bambaşka bir dünyaya kapı açılmış ve bundan sonra o yaratıkları ben de görebilecek gibi hissediyorum, belki bana verdiği bilek bantlarının arkasında bile! Rüyam bu küçük mutluluk ve yenilik hissiyle bitiyor.

Google'da arama yaparken yukarıda da resmini gördüğünüz bu kitaba rastladım. Bir de şu siteye: Madonna Dreams. Yalnız değilmişim :)